Magdalena Ryszkowska, lovas, lovasoktató
Magdalena Ryszkowska, lovasoktató

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Köszöntelek a honlapomon! A nevem Magdalena Ryszkowska. Lengyelországból költöztem ide Magyarországra, Hévízre. Ha belovaglót keresel, ha a lovadat versenyre vagy eladásra szeretnéd felkészíteni, ha díjlovagló vagy díjugrató edzést szeretnél akkor jó helyen jársz.

Jelenleg 31 éves vagyok és több mint 13 éve foglalkozom a lovaglás több ágával, díjugratással és díjlovaglással egyaránt. Mindemellett gyerekekek és felnőttek lovas képzését és sport lovak edzését is vállalom. Dolgoztam fiatal lovakkal (idomítás, tréning M díjlovas szintig, és díjugratás 110 cm-ig.) belovaglóként és oktatóként szerte a világban, mint Legyelország, Dánia, Japán, Németország és Magyarország.


Leginkább a természetes, szelíd idomítás pozitív hatású módszereit használom aminek az eredménye a stresszmentes, laza ló. Korábban Sümegen a Várkapitánynál, később Mráz Tamás és Kövi András, díjugrató bajnokoknál voltam belovagló. Ha privát és akár fiatal, még soha nem lovagolt lovak edzésére vagy lovagló tréningre van szükség, elfogadható távolságon belül a helyszínre is ki tudok menni. Lovak idomításában, versenyre való felkészítésében vagy akár értékesítésében is tudok segíteni. Kis termetem miatt pónik edzése sem jelent problémát.
A magyar nyelvet intenzíven tanulom, közepes szinten már megy. Angolul és lengyelül - mivel ez az anyanyelvem - folyékonyan tudok kommunikálni.

Magdalena Ryszkowska
Email: magdalena.ryszkowska@gmail.com
Tel.: +36 30 394 2384, +36 30 556 5391

Designed by © 2022 Moksaphoto